Coffeeshop de Baron Breda
Bij Coffeeshop De Baron in Breda krijgen patiënten met een patiëntenpas van PGMCG 15 % korting op alle cannabis gerelateerde producten.
Deze is gevestigd aan de Boschstraat 127, 4811 GG Breda
Vanaf 15 december is Breda en Tilburg gestart met het wietexperiment, hieraan doet de Baron in Breda ook mee en is gestart met de verkoop van gereguleerde cannabis. Ook krijg je op dit nieuw assortiment gereguleerde cannabis 15% korting als patiënt met een pasje van PGMCG hier zijn wij de coffeeshops zeer dankbaar voor, dat we mogen bijdragen aan een nieuwe gereguleerde groene toekomst.
Eindelijk gecontroleerde cannabis beschikbaar!
Een van de leveranciers is FYTA in Waalwijk
Tot nu toe hebben we nog niet veel negatieve geluiden gehoord, alleen over de prijs, oogstdatum/verpakkingsdatum en kwaliteit van een van de leveranciers.
Binnenkort komen we met reviews.
Op 29 augustus 2019 stond onderstaand artikel over de Coffeeshophouder van de Baron:
Coffeeshophouder Rick Brand: ‘Straks weet je zeker dat je wiet koopt zonder additieven’
Coffeeshophouders in Breda zijn blij dat hun gemeente is uitgekozen voor de wietproef. ‘Dan krijgen we eindelijk gegarandeerd schone producten.’
Voor Rick Brand kan de proef met legaal geteelde wiet niet snel genoeg beginnen. Al is het maar voor zijn eigen gezondheid. Elke keer als de eigenaar van de Bredase coffeeshop De Baron een nieuwe levering krijgt aangeboden, begint een proces van kijken, ruiken, onder de microscoop leggen en zelf roken. Wordt hij er akelig van, dan weet Brand weer hoe laat het is: de kweker heeft gerotzooid met zware metalen of bewerkingsmiddelen. Levering afgewezen, maar ondertussen zit Brand zelf voor enkele dagen met de gebakken peren.
Dat komt de laatste jaren veel vaker voor dan voorheen. “Eigenlijk sinds er hard wordt gejaagd op kleine kwekers en zij hun huis uit moeten als er een hennepkwekerij wordt ontdekt. De grote kwekers met grote belangen blijven over. In plaats van biologische bestrijdingsmiddelen gooien zij pesticiden op de planten, om de kans op een mislukte oogst zo klein mogelijk te houden. Die middelen zijn kankerverwekkend en niemand weet precies hoe gevaarlijk ze zijn.”