Zondagmiddag 7 mei informatiemiddag medicinale cannabis

info1

Op zondag 7 mei van 14.00 -16.00 uur organiseren we met Lisette Wijnkoop een informatie-middag over medicinale cannabis te Tilburg.

Deze middag zal Lisette uitgebreid uitleg geven over CBD-olie en cannabis/wiet(olie), de medicinale werking en toepassingen, het gebruik, en hoe je eraan kunt komen.

Na de lezing kan je Lisette of ons, Marian en Serge van PGMCG, nog verdere vragen stellen over gebruik, bereiding en eigen teelt en wat je verder nog wilt weten.

Via onze website geven we veel informatie over medicinaal gebruik van cannabis. Ook hebben we geregeld dat in Tilburg patiënten voor eigen gebruik legaal enkele planten zelf mogen kweken. Verder willen we dat alle patiënten toegang krijgen tot goede kwaliteit cannabis en dit vergoed krijgen van de zorgverzekering. Deze middag willen we patiënten de gelegenheid geven om goed, helder en overzichtelijk informatie te krijgen over allerlei zaken rond medicinaal gebruik van cannabis.

CBD-olie en cannabis worden voor allerlei verschillende aandoeningen aangeraden. Op onze en veel andere websites en onze facebookpagina kan je er een grote hoeveelheid informatie over vinden. Wat het precies doet, waar je op moet letten, hoe je cannabis het beste kan gebruiken en op welke manier je er aan kan komen zal deze informatiemiddag aan de orde komen. En wat is het verschil tussen CBD-olie en cannabisolie? Antwoord op deze en veel andere vragen krijg je deze middag.

Lisette Wijnkoop is een farmaceutisch deskundige en werkt sinds 2007 op het gebied van medicinale cannabis. Eerst als apotheker in de Cannabisapotheek in Groningen, daarna bij Bedrocan, de teler van cannabis voor op recept in de apotheek. Ze geeft nu onafhankelijk advies aan artsen, patiënten en andere gebruikers en zorgverleners.


 


We vragen voor deze informatie-middag een bijdrage van € 10,00 inclusief een kopje hennepkoffie of hennepthee.

Aanmelden is verplicht (naam(en) en met hoeveel personen), stuur een email naar info@medicalcannabissupplies.nl o.v.v.

Informatiemiddag 7 mei, na betaling krijg je een toegangsbewijs toegestuurd met de locatiegegevens.

Betalingswijze / instructies / Bankgegevens

ABN-AMRO 60.11.28.079

IBAN NL22ABNA0601128079

BIC / SWIFT Code ABNANL2A

Ten name van Stichting PGMCG te Tilburg 

 

Onze flyers met informatie over medicinale cannabisflyerfebruarinieuw


 

Information about the medical cannabis available in the pharmacy special for doctors. 

bedrocanvoorschriften

Source