Testen: Just Smoke Green Nova en Super Nova (om kruiden te verdampen)

standaardtestsupernova

De Just Smoke Green Nova en Supernova zijn een prijsdoorbraak op vaporizergebied!

 

justsmoke

Als patiënt/vriend van Stichting  PGMCG krijgt u 10% korting* op uw bestelling bij Grasscompany. Voer tijdens uw bestelling de kortingscode PGMCG in aan de onderkant van uw winkelwagentje . 50% van de opbrengst van deze bestellingen gaat naar onze stichting en daar kunnen wij weer mooie dingen voor doen!


Een aantal testrapporten omtrent het gebruik van deze verdampers voor thuis of onderweg:

Het verhaal van Marc (chronische pijn, slaapproblemen), test medicinale cannabis verdampen

Ten eerste wil ik jullie, de Stichting PGMCG en degene die de Super Nova s ter beschikking hebben gesteld, graag bedanken voor dit initiatief voor de patiënt.

Ik was aangenaam verrast om hem te mogen testen en gebruik hem regelmatig.

Ik ben zelf een chronische pijnpatiënt sinds mijn 18 jaar na een zwaar ongeluk waarbij ik met mijn fiets geschept ben door een auto en ben sinds mijn 28 werk onbekwaam, maar sinds ik medicinale cannabis gebruik ben ik geen plant meer, door voorgeschreven medicatie, maar kan ik mezelf hier en daar zelfs een beetje als vrijwilliger inzetten voor mijn medemens.

Voordelen:

Geeft duidelijk de temperatuur aan en verdampt lekker zolang je hem niet te hoog zet.

Heel eenvoudig om mee te nemen, om op te laden, een extra setje met mondstukjes zit er ook bij, wat ook wel is handig kan uitkomen als je met meerdere bent of de verdamper te warm vindt. Ook het bijgeleverd kuisborsteltje is super handig voor het proper maken van de ‘verdamping’ kamer.

Lees meer


 

Het verhaal van Roy (ADHD, slaapproblemen), test medicinale cannabis verdampen

Verslagje Super Nova :

Dag Marian,

Ik ben Roy en ben 22 jaar.

Heb last van altijd druk, heel erg druk (ADHD),  waardoor ik dingen vergat en alles door elkaar doe/deed, waardoor het soms chaotisch werd en ik ook slecht sliep.

Ik gebruik al cannabis sinds me 12de, toen rookte ik me eerste jointje en wist niet wat er gebeurde. Ik was zo rustig en relaxt, dat ik dacht, dit is het, dit is mijn medicijn, ik ben toen gestopt met concerta en me verder gaan specialiseren in de cannabis plant.

Toen ik 16 was werd ik bekend met medicinale cannabis en vond ik andere manieren om cannabis te nuttigen, met de waterpijp verdampen, spacecake, koekjes en allerlei andere mogelijkheden zoals rauw / verhit enzovoort. 

Lees meer


 

Het verhaal van Serge (ADHD, fibromyalgie, PTSS) test medicinale cannabis verdampen

Verslagje Super Nova :

Ik ben Serge de Bruijn 37 jaar en gebruik al enige tijd medicinale cannabis.

Het liefst organische gekweekte thuis teelt waarin liefde voor de cannabis plant zit . Ik ben een indigo mens, waardoor ik hoog gevoelig ben . Ik kan last hebben van migraine door stress en chemicaliën .
Verder ben ik gediagnostiseerd met fibromyalgie, PTSS en ADHD .Omdat te verlichten gebruik ik graag biologische / organische cannabis die goed is afgebloeid en goed is gecured . Ik rook jointjes , gebruik tinctuur en neem graag dampjes, En een lekker cannabis koekje op zijn tijd waardeer ik ten zeerste, speciaal voor mijn PTSS, wat de nodige stress en slaapproblemen met zich meebrengt…

Lees meer  


 

Het verhaal van Joop (COPD) test medicinale cannabis verdampen

Verslag draagbare vaporizer Super Nova.

Eerst een stukje geschiedenis, Heel mijn leven heb ik astmatische bronchitis en vanaf mijn 10de ook nog hooikoorts. Jarenlang medicijnen geslikt, gespoten acupunctuur, enz.

In 1981 gestopt met roken. Naar mijn idee scheelde het niets.

Tien jaar geleden mocht mijn vrouw op advies van de huisarts joints roken voor pijnbestrijding (ME) en mijn zoon voor zijn vorm van autisme. Ik wilde graag meedoen, maar geen joint omdat ik bang was weer te gaan roken. Ik ging dus aan de waterpijp. Mijn longen konden daar niet tegen. Het deed echt pijn. Verschillende manieren geprobeerd, Niets hielp.

2 jaar geleden ben ik met alle medicatie gestopt (langzaam afgebouwd). Helemaal gehad met de Pharmaffia.

Regelmatig kreeg ik het benauwd, maar weigerde toch weer aan de medicatie te gaan.

De laatste maanden werd het steeds erger. Ik begon er zelfs aan te denken om toch maar weer aan een pufje te beginnen.
Totdat………… ik kennis maakte met de vaporizer. Ik was best een beetje bang dat het zeer zou doen, net als bij de waterpijp.

Lees meer