Test: CBD-olie Organic Hemp Oil van Cannamedic 4% en 10%

testhempoil

Er is mij gevraagd door Stichting PGMCG om de 4 & 10% Organic Hemp Oil van Cannamedic te testen, dat is iets dat ik natuurlijk graag doe aangezien ik al verschillende soorten en sterktes heb geprobeerd met verschillende resultaten.

cindyVoor ik de reviews begin zal ik mij even voorstellen, ik ben Cindy, 35 jaar oud, al 15 jaar sukkel ik met mijn gezondheid en zoek ik naar een goed medicijn waar je geen bijwerkingen van krijgt.
De grootste problemen waar ik mee te maken heb zijn:

*Artrose
*2 geblokeerde nekwervels
*Aantal hernia’s in nek en rug, die in de onderrug drukt op de heupzenuwen in beide
heupen waardoor de middelste pezen vaak ontstoken zijn
*Spasmofily
*Ontstekingen op de aanhechtingen van de spieren/pezen op de gewrichten
*Te veel speling op de gewrichten
*Menstruale migraine
*Basilaire migraine
*Misselijkheid
*Slaapproblemen, niet kunnen inslapen en niet doorslapen
*Overgevoeligheid voor licht geluid en emoties
*Draaierigheid / evenwichtsstoornissen

In al die jaren heb ik heel wat artsen bezocht en onderzoeken gehad, helaas bleven de artsen steeds hetzelfde soort medicijnen voorschrijven, namelijk allerlei soorten antidepressiva, spierontspanners, zenuwblokkeerders, van alle soorten pijnstillers vooral Codeine en Tramadol lijken favoriet te zijn en dan natuurlijk niet te vergeten de maagbeschermers, om een lang verhaal kort te maken van alles werd ik zieker dan ik al was, het niet meer uit bed geraken de pijn en vooral het afvallen (0,5KG per dag) werden er echt te veel aan.
Mijn laatste alternatief was overschakelen op Morfine wat ik dus echt niet zie zitten.

Nu rook ik al 20 jaar wiet, de laatste 15 jaar echt voor medicinaal gebruik en dat helpt mij vrij goed alleen word ik snel draaierig en moe als ik me al niet goed voel dus zocht ik verder naar een alternatief om overdag te gebruiken.
Het laatste jaar werd er veel gesproken over CBD olie, dat wilde ik natuurlijk ook testen en zo gezegd zo gedaan…………..

Organic Hemp Oil 4% (400mg)

De olie is donker van kleur maar toch goed vloeibaar, de smaak is een beetje bitter maar valt erg goed mee.

Normaal neem ik s’morgens 1 druppel, s’middags 1 en voor ik ga slapen 2 druppels, op dagen dat het slechter gaat neem ik meer, dit is olie van 5%.
Voor ik deze test begon had ik 2 dagen niks genomen en ik voelde de pijn weer terugkomen, goed dan kan ik deze olie gelijk goed testen.

De eerste week ben ik begonnen met 1 druppel s’morgens, 1 druppel s’middags en 2 druppels s’avonds, na 2 dagen begon ik te merken dat dit niet zwaar genoeg was en vooral de ontstekingspijnen kwamen terug dus heb ik vanaf dag 3 de dosis verdubbeld.
Vanaf dan gaat het weer een stuk beter.

Waar deze olie mij bij helpt :

*spieren ontspannen (matig)
*tegen misselijkheid
*rustiger in hoofd dus wat minder overgevoelig voor prikkelingen
*voorkomen van Migraine
*ontstekingen weg krijgen
*inslapen en doorslapen
*als ik dan toch een migraine aanval krijg helpt het niet tegen de pijn, wel om sneller
te kunnen slapen

Waar deze olie mij niet bij helpt :

*gewrichtspijn
*geblokkeerde nekwervels
Mijn conclusie :

Deze olie doet wat ik ervan verwacht, toch zal ik sneller die van 10% gaan gebruiken omdat ik daar minder van nodig heb maar voor lichte klachten is het zeker een aanrader !
Prijs/kwaliteit gezien zit het ook wel goed als je het vergelijkt met andere merken.
Organic Hemp Oil 10% (1000mg)

De olie is donker van kleur en is een beetje ‘stroperig’ van structuur, lijkt mij normaal omdat deze minder verdund is.
De smaak is een bitter en niet zo lekker, wel zit er een aardbei achtig nasmaakje aan (kan aan mij liggen want een andere testpersoon hier proefde dat niet) maar toch met mijn zwakke maag geen problemen gehad van de smaak.

Hier ben ik begonnen met s’morgens 1 druppel, s’middags 1 en voor ik ga slapen 2 druppels.
Vanaf de eerste dag werkt het perfect, dit is dus (voor mij) één van de betere olie’s die ik al heb getest, ik kan er verder dan ook niet veel meer aan toevoegen.

Waar deze olie mij bij helpt :

*spieren ontspannen
*tegen misselijkheid
*rustiger in hoofd dus wat minder overgevoelig voor prikkelingen
*voorkomen van Migraine
*ontstekingen weg krijgen
*inslapen en doorslapen
*als ik dan toch een migraine aanval krijg helpt het niet tegen de pijn, wel om sneller
te kunnen slapen

Waar deze olie mij niet bij helpt :

*gewrichtspijn
*geblokkeerde nekwervels

Mijn conclusie:

Deze olie staat mee op mijn aanrader lijstje, het werkt (voor mij) heel goed.
Ook hier is de prijs/kwaliteit wel goed zeker in vergelijking met de andere (zogezegd) 10% CBD olie’s die ik heb getest.


 

Heeft iemand anders ervaringen met deze leverancier?
Wij verkopen dit product niet en prijzen het ook niet aan!
Dit is alleen om te vergelijken