Sponsoring

Wordt als bedrijf sponsor of donateur van Stichting PGMCG

We zijn PGMCG in 2014 begonnen uit pure noodzaak. Cannabis uit de coffeeshop en olie van internet is niet altijd even ‘schoon’, er komen nogal eens bestrijdingsmiddelen, pesticiden, zware metalen en andere onzuiverheden in voor. De cannabis uit de apotheek, de ‘staatswiet’, is aan de prijs en daar mee moeilijk te bekostigen voor mensen met een kleine beurs, er zijn maar vijf soorten en wordt niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Wij vonden dat er een stichting moest komen om het belang van patiënten te behartigen.

Wij gebruiken zelf al het grootste deel van ons leven cannabis. Wij gebruiken voor onze ziektes geen medicijnen, alleen cannabis die we zelf kweken. Wij voelen ons daar goed bij en gunnen dat ook anderen. We hebben zelf lang gezocht naar de juiste soorten cannabis voor onze eigen klachten, met onze zorgverlener overlegd over het gebruik en bij diverse zorgverzekeraars vergoeding aangevraagd. We weten tegen hoeveel drempels je aanloopt als je cannabis medicinaal wil gebruiken -er is nog veel onbekend en onduidelijk. En mensen hebben er nog wel eens een (negatieve) mening over. Dat vinden wij volkomen onterecht. Vandaar dat wij ‘met hart en ziel’ deze stichting besturen om er voor te zorgen dat alle patiënten het recht hebben om hun eigen planten te kunnen kweken en/of cannabis tot hun beschikking hebben.

Dat doen wij inmiddels allang niet meer alleen. Wij worden gesteund en gesponsord door mensen en organisaties van binnen en buiten de cannabiswereld. Ons doel voor 2018 is om een eigen pandje te huren in Tilburg dat gaat fungeren als informatiecentrum. We willen op transparante wijze laten zien wat we doen en hoe we dat doen. En daar kunnen we natuurlijk altijd extra hulp of steun bij gebruiken: financieel of door vrijwillige inzet of in samenwerking. Ook waarderen we donaties in vorm van giften en hulp van professionals enorm op dit vlak, zoals advocaten, artsen, specialisten en onderzoekers!

De stichting zal ieder jaar door middel van een jaarverslag, verantwoording afleggen van de inkomsten en gepleegde uitgaven.
Dit jaarverslag kan u opvragen bij het bestuur.

Subsidies, donaties, sponsoring, giften.

PGMCG is opgericht door patiënten, voor patiënten, medici en politici, alles wat we doen moet uit eigen middelen betaald worden. We zijn een vrijwillige organisatie zonder inkomsten en stellen alle bijdragen zeer op prijs. Sponsoring (met voorwaarden aan gift) is niet mogelijk, want de stichting is een onafhankelijke instelling die doelen van algemeen belang nastreeft. Voor de kosten voor o.a. de website, administratie, advocaatkosten, correspondentie, vervoer voor bijeenkomsten en het behalen van onze doelstellingen, hebben wij dan ook donaties/giften nodig. U bent al vriend van St PGMCG bij een kleine bijdrage.

Betalingswijze / instructies / Bankgegevens

Bankaccount nr:
ABN-AMRO 60.11.28.079
IBAN NL22ABNA0601128079

BIC / SWIFT Code ABNANL2A

Ten name van Stichting PGMCG te Tilburg

KVK nr. 60883006

RSIN nr: 854102140

sponsorsgezocht

 


Deze pagina is speciaal voor bedrijven:


 

Mini sponsor        €     100 per jaar Naam

Junior sponsor     €     250 per jaar Naam – link

Basis sponsor      €     500 per jaar Naam – link – logo

Bronzen sponsor €  1.000 per jaar Naam – link –  banner klein

Zilveren sponsor  €  2.500 per jaar Naam – link – banner groot

Gouden sponsor  €  5.000 per jaar Naam – link – banner groot – bedrijfsprofiel

Diamant sponsor € 10.000 per jaar Naam – link – banner groot – bedrijfsprofiel – Hoofdsponsor ook op Hoofdpagina

 


 

Tevens worden alle logo’s van onze sponsors getoond op de website van stichting PGMCG en toekomstige evenementen.

sponsorpgmcgmcsnieuw

 

 

 


 

We werken samen met Soft Secrets en HighLife omtrent het delen van informatie over medicinale cannabis

softsecrets

highlife


 

Voorbeeld grote banner:

cropped-hoofdpaginamcs2.jpg

Voorbeeld kleine banner:

voorbeeld banner

 

Voorbeeld logo:

voorbeeld logo

Dit kan dus met directe link naar de website.

 


 

Sponsors

 

Diamanten Sponsor

Canna, de oplossing voor groei en bloei

Tientallen jaren kweekervaring, intensieve samenwerking met andere pioniers, CANNA heeft een enorme ‘kweekvijver’ aan kennis. De zeldzame combinatie van vakkennis en enthousiasme heeft een kwalitatief hoogstaand
productassortiment opgeleverd.

De expertise van CANNA met toewijding aan populaire plantensoorten heeft geleid tot specialties. Elke specialty heeft een receptuur en/of voedingsschema op maat en wordt onderbouwd met uitgebreide productinformatie, artikelen, onderzoeken en nog veel meer. Dit alles geeft ondersteuning aan de kweker voor een kwalitatief eindresultaat.

canna


Cibiday zorgeloos de dag door

Over Cibiday en onze CBD producten – Voor een Zorgeloze Dag!

Cibiday BV is een bedrijf dat gevestigd is in de stad Rotterdam in Nederland en gespecialiseerd is in hennep producten die rijk zijn aan cannabidiol, afgekort CBD. Naar aanleiding van jarenlang onderzoek, uitgebreide studies en vooral eigen ervaring met de vele voordelen die de geconcentreerde CBD producten voor het lichaam van mens en dier kunnen betekenen, hebben we het bedrijf Cibiday opgericht.

Het doel van Cibiday

Ons doel is de effectieve CBD-rijke producten voor iedereen beschikbaar te stellen, zodat iedereen, waar ook ter wereld, in staat is de kwaliteit van hun eigen leven te kunnen verhogen. Dit is iets waar ieder mens recht op heeft. We bieden dan ook een zeer breed assortiment aan dat uit diverse soorten cannabidiol producten bestaat. Bovendien bevatten de oliën verschillende percentages waardoor er in iedere prijsklasse een geschikt product verkrijgbaar is.

cibiday-banner-mobiel

BijstandsOlie – 50% korting voor mensen met een minimuminkomen!

 

 

Zilveren Sponsor

Coffeeshop Toermalijn Tilburg 15% korting met artsenverklaring PGMCG (genummerd) tot het pasjessysteem in werking gaat.

bannertoermalijngrootG-Tools 10 % korting via info@medicalcannabissupplies.nl

logowit

grasscompanyrookcafe


Bronzen Sponsors


Grasscompany 10 % korting met code PGMCG op alle artikelen exclusief tabak

logokleingras

logogreengoklein

Keraseeds 15% korting met code PGMCG

bannerkeraklein

 

wizzard

Bio voor jou 10% korting met code PGMCG

biovoorjou


Basis Sponsors


Organic Earth 10% korting met code PGMCG

oranic loo

Eurogardencenter 10 % korting met code PGMCG

eugardencenter

Guanokalong 10% korting met code PGMCG

logo1

Vaposhop 10% korting met code PGMCG

vaposhop

Azarius 10% korting met code PGMCG

azarius

abc


Junior Sponsor


Zamnesia


Mini Sponsor


Dutch Herbaria