Grow supplies

Canna, de oplossing voor groei en bloei

Tientallen jaren kweekervaring, intensieve samenwerking met andere pioniers, CANNA heeft een enorme ‘kweekvijver’ aan kennis. De zeldzame combinatie van vakkennis en enthousiasme heeft een kwalitatief hoogstaand
productassortiment opgeleverd.

De expertise van CANNA met toewijding aan populaire plantensoorten heeft geleid tot specialties. Elke specialty heeft een receptuur en/of voedingsschema op maat en wordt onderbouwd met uitgebreide productinformatie, artikelen, onderzoeken en nog veel meer. Dit alles geeft ondersteuning aan de kweker voor een kwalitatief eindresultaat.

canna


Atami

ata


 

Ook bij G-Tools kan je vanaf nu als patiënt van stichting PGMCG een korting van 10% krijgen op alle producten die je bij hun afneemt, je dient hiervoor contact op te nemen met medical cannabis supplies.

ingerichtgtoolsminilogowit

G-Tools Plug and Play grow systems

G-tools, opgericht in 2004, is in 10 jaar uitgegroeid tot Europa’s marktleider in de “Plug and Play grow system” markt.

Kies uit onze uitgebreide collectie kant en klare kweekkasten Bonanza of de luxe variant plug and play Wing kweekkasten. G-tools kant en klare kweekkasten gebruikt u voor kweek op aarde, steenwol en hydroponische systemen.

Wil je in onze oer-degelijke kasten werken, maar de kast naar eigen inzicht samenstellen en inrichten? Kies dan voor de G-tools lege kweekkasten en voeg daar de modules aan toe die jij wilt. Kijk voor alle benodigde hardware in onze webshop. Alle losse onderdelen zijn tegen scherpe prijzen te bestellen.

Voor een persoonlijk advies kunt u uiteraard altijd contact opnemen met een van onze ervaren medewerkers.

Veilig, duurzaam en productief

Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen ten aanzien van veiligheid, duurzaamheid en productiviteit.

G-tools is Nederlands officieel exclusief distributeur van Prima Klima kwaliteits ventilatoren, koolstoffilters en reflector kappen.

 


Wietzaadjes bij de Grasscompany

grasscompany

Wil jij zelfvoorzienend zijn of gewoon eens een eigen wietplant kweken? Dan heb je allereerst wietzaadjes nodig! Je wilt dan ook niet zomaar zaden, maar alleen zaadjes van de allerbeste kwaliteit en met de beste smaakbeleving! Bekijk ons assortiment wietzaadjes en bestel je favoriete soortje gemakkelijk online!

Of je nu binnen of buiten wilt kweken, een ervaren kweker bent of een beginnende kweker, de beste wietzaadjes vind je op Grasscompany.com. Wij hebben alle soorten wietzaden in ons assortiment. Alle wietzaadjes die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit. In ons assortiment vind je zowel autoflowering wietzaadjes, als gefeminiseerde wietzaadjes en reguliere wietzaadjes.

Wietzaadjes bestellen van alle merken

Lees meer

Als patiënt/vriend van Stichting PGMCG krijgt u 10% korting* op alle artikelen (zelfs bij aanbiedingen) die uw besteld bij de Grasscompany.com . Voer tijdens uw bestelling de kortingscode PGMCG in aan de onderkant van uw winkelwagentje.

Daarnaast ontvangt u bij iedere bestelling ook nog eens een free gift!
*Korting is niet geldig op accijnsproducten zoals tabak en tabaksvervangers.

Het assortiment wordt verder uitgebreid, vooral op het medicinale vlak.


Ook bij Keraseeds kan je als patiënt of vriend van Stichting PGMCG 15% korting krijgen!

bannerkeraklein

Bij het afrekenen voeg je de actie code “PGMCG” toe, dan wordt 15% van het totale bedrag in mindering gebracht.

Koop online cannabis zaden via Keraseeds.com om verzekerd te zijn dat je altijd cannabis zaden van hoge kwaliteit besteld. Of u nu gefeminiseerde cannabis zaden, autoflowering wiet zaadjes of medicinale marijuana zaadjes wilt bestellen, op Keraseeds.com vind u alle populaire cannabis soorten van dit moment!


 


 

 

Als patiënt of vriend van stichting PGMCG kan je ook 10% korting krijgen bij Organic Earth met code PGMCG

oranic loo


Tevens kan je ook 10 % korting krijgen bij EU gardencenter met code PGMCG

eugardencenter


 

Met code PGMCG kan je ook 10% korting krijgen op de wietzaden bij Azarius

azariuszaden