Grow supplies

Atami Naturally Innovating

3d rendered illustration of a transparent female brest with tumor

Atami: een gerenommeerd technisch biologisch onderzoeksbureau sinds 1997 Vandaag de dag zijn vloeibare plantenvoedingen, bio-stimulatoren en substraten niet meer weg te denken uit het leven van zowel de hobby- als de ervaren kweker. Om aan deze alsmaar toenemende vraag te voldoen is Atami B.V. al sinds 1997 bezig het beste voor uw gewas samen te stellen. Door voortdurend te blijven testen en de producten te verbeteren, kan Atami voldoen aan een hoge kwaliteitsnormering. Dit zorgde al snel voor een uitgekiend assortiment, waarbij er een ruim aanbod is ontstaan voor iedere manier van kweken. Deze ruime keuze bleef niet onopgemerkt, want binnen de kortste keren lukte het Atami letterlijk de wereld te veroveren. Met maar liefst een groot klantenbestand verspreid over ruim 40 landen in de wereld, mag je toch oprecht spreken van een professioneel plantkundig onderzoeksbureau. Wat dat betreft worden de producten van Atami nog steeds wereldwijd verkocht en worden er zo op vele verschillende continenten optimale kweeksuccessen behaald. De producten van Atami zijn van een zuivere kwaliteit en daarbij zeer geconcentreerd. Hierdoor is het zuinig in gebruik en zijn de producten optimaal uitgebalanceerd. Wat dat betreft zijn de producten van Atami voor vrijwel ieder gewas te gebruiken. Om de wensen van iedere kweker tegemoet te komen, is het assortiment van Atami onder te verdelen in drie verschillende voedingslijnen, namelijk B’cuzz, ATA en ATA NRG. De B’cuzz voedingslijn is speciaal ontwikkeld voor de ervaren kweker die ernaar streeft een optimaal rendement met het gewas te behalen. De ATA voedingslijn is samengesteld voor de kweker die zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk wil gaan kweken, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van de oogst. De ATA Organics producten vormen een must voor de biologische kweker. Biologisch kweken wordt steeds populairder en wat dat betreft komt de ATA Organics voedingslijn dan ook als geroepen. De milieubewuste kweker die de smaak en geur van het eindproduct nauwlettend in de gaten houdt, kan hier uitstekend mee uit de voeten. De letterlijke vertaling van Atami betekent: ‘Hier ben ik’. Wat dat betreft is Atami tot op de dag van vandaag nog steeds toonaangevend op het gebied van plantenvoeding en continue in ontwikkeling.

Ook bij G-Tools kan je vanaf nu als patiënt van stichting PGMCG een korting van 10% krijgen op alle producten die je bij hun afneemt, je dient hiervoor contact op te nemen met medical cannabis supplies.

ingerichtgtoolsminilogowit

G-Tools Plug and Play grow systems

G-tools, opgericht in 2004, is in 10 jaar uitgegroeid tot Europa’s marktleider in de “Plug and Play grow system” markt.

Kies uit onze uitgebreide collectie kant en klare kweekkasten Bonanza of de luxe variant plug and play Wing kweekkasten. G-tools kant en klare kweekkasten gebruikt u voor kweek op aarde, steenwol en hydroponische systemen.

Wil je in onze oer-degelijke kasten werken, maar de kast naar eigen inzicht samenstellen en inrichten? Kies dan voor de G-tools lege kweekkasten en voeg daar de modules aan toe die jij wilt. Kijk voor alle benodigde hardware in onze webshop. Alle losse onderdelen zijn tegen scherpe prijzen te bestellen.

Voor een persoonlijk advies kunt u uiteraard altijd contact opnemen met een van onze ervaren medewerkers.

Veilig, duurzaam en productief

Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen ten aanzien van veiligheid, duurzaamheid en productiviteit.

G-tools is Nederlands officieel exclusief distributeur van Prima Klima kwaliteits ventilatoren, koolstoffilters en reflector kappen.

 


Wietzaadjes bij de Grasscompany

grasscompany

Wil jij zelfvoorzienend zijn of gewoon eens een eigen wietplant kweken? Dan heb je allereerst wietzaadjes nodig! Je wilt dan ook niet zomaar zaden, maar alleen zaadjes van de allerbeste kwaliteit en met de beste smaakbeleving! Bekijk ons assortiment wietzaadjes en bestel je favoriete soortje gemakkelijk online!

Of je nu binnen of buiten wilt kweken, een ervaren kweker bent of een beginnende kweker, de beste wietzaadjes vind je op Grasscompany.com. Wij hebben alle soorten wietzaden in ons assortiment. Alle wietzaadjes die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit. In ons assortiment vind je zowel autoflowering wietzaadjes, als gefeminiseerde wietzaadjes en reguliere wietzaadjes.

Wietzaadjes bestellen van alle merken

Lees meer

Als patiënt/vriend van Stichting PGMCG krijgt u 10% korting* op alle artikelen (zelfs bij aanbiedingen) die uw besteld bij de Grasscompany.com . Voer tijdens uw bestelling de kortingscode PGMCG in aan de onderkant van uw winkelwagentje.

Daarnaast ontvangt u bij iedere bestelling ook nog eens een free gift!
*Korting is niet geldig op accijnsproducten zoals tabak en tabaksvervangers.

Het assortiment wordt verder uitgebreid, vooral op het medicinale vlak.


Ook bij Keraseeds kan je als patiënt of vriend van Stichting PGMCG 15% korting krijgen!

bannerkeraklein

Bij het afrekenen voeg je de actie code “PGMCG” toe, dan wordt 15% van het totale bedrag in mindering gebracht.

Koop online cannabis zaden via Keraseeds.com om verzekerd te zijn dat je altijd cannabis zaden van hoge kwaliteit besteld. Of u nu gefeminiseerde cannabis zaden, autoflowering wiet zaadjes of medicinale marijuana zaadjes wilt bestellen, op Keraseeds.com vind u alle populaire cannabis soorten van dit moment!


 

Vanaf heden kan je ook 10% korting krijgen met code PGMCG bij BAC-online

bac-a_gif-468x60

 


 

 

Als patiënt of vriend van stichting PGMCG kan je ook 10% korting krijgen bij Organic Earth met code PGMCG

oranic loo


Tevens kan je ook 10 % korting krijgen bij EU gardencenter met code PGMCG

eugardencenter


 

 

Als patiënt kan je ook 10 % korting krijgen op het gehele assortiment bij Guanokalong-Shop dit kan ook door middel van code PGMCG

logo1

Guanokalong® is specialist in 100% organisch vleermuizenmest


Met code PGMCG kan je ook 10% korting krijgen op de wietzaden bij Azarius

azariuszaden