Bestrijdingsmiddelen in Cannabis

standaardpesticiden

 

Spint, bladluis, trips en witte vlieg kunnen vervelende problemen geven om mee om te gaan tijdens een cannabiskweek en de middelen die telers gebruiken om het tegen te gaan zijn niet altijd patiënt-vriendelijk.

Ze zeggen dat een ons  preventie voor een pond genezen zorgt en dat het de ideale methode is voor het voorkomen van besmettingen, dit met het belang van de patiënt in het achterhoofd.

Echter, sommige cannabiskwekers verwaarlozen dergelijke preventieve maatregelen uit te voeren en zoeken toevlucht tot pesticiden en insecticiden, in de veronderstelling dat als deze producten vroeg genoeg worden gebruikt in de cyclus, dat het eind product niet zal veranderen.

hasjoli

Dit is niet altijd het geval, vooral als men van plan is, om de hele cannabisplant voor andere doeleinden te gebruiken, zoals concentraten en eetbare producten. Aangezien de plant wordt geconcentreerd, is elke vorm van pesticiden die oplosbaar zijn in het gekozen oplosmiddel,  de potentie heeft om te eindigen in het resulterende eindproduct.

Zo is er onlangs shatter getest, dat positief de aanwezigheid van fenoxycarb aantoonde. Fenoxycarb is een insect groei regulator, dat een groeihormoon nabootst, waardoor larven nooit volledig ontwikkelen tot volwassenen. Deze verbinding is verboden onder de California’s Proposition 65 vanwege de kankerverwekkende eigenschappen en het vermogen om een toxische reactie te kunnen veroorzaken op het voorplantingsmechanisme.

 

English zie International Cannabis Community

 

Kweek organisch

groworganic